جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آموزش جوجه کشی کبک و همه نکاتی که لازم است بدانید

جوجه کشی کبک

در این مقاله با ما همراه باشید تا به آموزش جوجه کشی کبک می‌پردازیم. این مطلب می تواند در هنگام جوجه کشی کبک برای شما بسیار مفید و کاربردی باشد. کبک از جمله پرندگان پرورشی است که در ایران همیشه تقاضا برای گوشت آن وجود دارد. از این رو انتخاب آن برای جوجه کشی و پرورش نیز طرفداران زیادی دارد. اما بسیاری از کاربران بدون توجه به نکات اصلی پرورش و جوجه کشی این پرنده و تنها با شنیده‌ها اقدام به این کار کرده و از این طریق سرمایه‌های خود را به خطر می‌اندازند. برای اینکه کسب و کار موفقی داشته باشید و مانند خیلی از افراد سرمایه خود را در معرض خطر قرار ندهید. در ادامه با دقت به نکات مهم جوجه کشی کبک می‌توایند این مرحله را به بهترین نحوه در کسب و کار خود طی نمایید. با سایت قفس بلدرچین همراه باشید.

جوجه کشی کبک
جوجه کشی کبک

بیشتر بخوانید: سود پرورش کبک

انتخاب تخم‌های نطفه دار مناسب

یکی از مراحل بسیار مهمی که در آموزش جوجه کشی کبک به آن می‌پردازیم، انتخاب تخم‌های نطفه دار مناسب است. خیلی‌ها هنوز هم به این نکته توجه ندارند اما عدم دقت در این مرحله می‌تواند شما را با زیان‌های بزرگی در آینده روبرو سازد. استفاده از تخم‌های نطفه دار ضعیف که مادری بیمار داشته باشند، تمام کبک‌های شما در آینده بیمار خواهد کرد. برای رفع این مشکل حتما اگر خودتان کبک‌ها را پروش داده‌اید، غذای مناسب و سالمی برای مادر آنها در نظر بگیرید. در هنگام خرید این تخم‌ها نیز هم به سلامت فیزیکی آنها دقت کنید و هم سعی کنید از منابع معتبر برای این خرید اقدام نمایید.

آماده کردن دستگاه جوجه کشی و تخم‌ها

برای شروع ابتدا باید جای مناسبی برای دستگاه جوجه کشی انتخاب کنید. این دستگاه را در زمینی مسطح قرار دهید. دقت کنید که اگر در فضای باز از این دستگاه استفاده می‌کنید آن را د رمعرض آفتاب مستقیم قرار نداده و یا در جای خیلی سرد نیز از آن استفاده نکنید. تخم‌ها هم همچنین قبل از ورود به دستگاه باید ضد عفونی شوند. برای ضد عفونی تخم‌ها می‌توانید از گاز فرمالید استفاده کنید. البته دقت داشته باشید که در این حین آسیبی به آنها وارد نسازید. داخل دستگاه جوجه کشی را نیز باید کاملا تمیز و عاری از هر ایرادی نمایید.

نگهداری-از-جوجه‌های-یک-روزه
نگهداری-از-جوجه‌های-یک-روزه

تنظیمات دستگاه جوجه کشی

تنظیم دما و درجه رطوبت یکی از مهم‌ترین پارامترها است که در این‌بخش از آموزش جوجه کشی کبک به آن می‌پردازیم. بهترین دما برای این منظور در دستگاه جوجه کشی 38 درجه سانتیگراد و بهترین میزان رطوبت نیز 65 درصد است. البته در دوره هچر بهتر است دما را به 37 و رطوبت رابه 50 تا 55 درصد کاهش دهید. در طول دوره جوجه کشی باید تخم‌ها را بچرخانید. در دستگاه‌های مدرن این کار خیلی نیاز نیست اما در دستگاه‌های قدیمی باید مرتبا این عمل را تکرار نمایید.

نگهداری از جوجه‌های یک روزه

یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها در آموزش جوجه کشی کبک نگهداری از جوجه‌های یک روزه است. این جوجه‌ها به دلیل شعف‌های بدنی در خطر تلف شدن قرار دارند. بهترین تصمیم برای این مواقع استفاده از قفس کبک برای نگهداری جوجه‌های یک روزه است. این مهم باعث می‌شود تا شما هم جوجه‌های سالم تری داشته باشید و هم از مرگ و میر آنها در این مرحله از پرورش کبک جلوگیری کنید.

چند نکته مهم در آموزش جوجه کشی کبک

  • هرگز از تم‌های شکسته و ترک برداشته برای جوجه کشی کبک استفاده نکنید
  • تخم‌هایی که تهیه کرده‌اید باید در کمتر از 7 روز وارد روند جوجه کشی شوند وگرنه کیفیت خود را از دست خواهند داد.
  • رعایت نکات بهداشتی هم برای جوجه‌های یک روزه و هم برای تخم‌ها بسیار مهم است.

جمع‌بندی آموزش جوجه کشی کبک

رعایت نکاتی از این دست برای پرورش کبک و جوجه کشی آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. برای اینکه کسب و کار موفق و پر رونقی داشته باشید حتما با اطلاعات لازم و کافی اقدام کنید. در غیر این صورت ممکن است سرمایه خود را وارد ریسک‌های بزرگی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *